Physical Journey® (Tjelesno Putovanje)

Tjelesno putovanje je veselo, pustolovno putovanje unutrašnje spoznaje, putovanje duboko u mudrost Vašeg tijela, putovanje direktno u Vaše stanično pamćenje gdje se otkrivaju sjećanja koja mogu biti povezana s psihičkim tegobama ili gdje se možda u budućnosti može stvoriti fizička poteškoća.

Fizičko putovanje omogućava nježno ali jako djelotvorno pojavljivanje sjećanja, njihovu transformaciju i konačno otpuštanje. To se događa kao i u emocionalnom putovanju oko „logorske vatre“, a opet imate mogućnost sve izgovoriti što u trenutku nastanka problema nije bilo izgovoreno ili pokazano. Čim je stvarno sve izgovoreno što se moralo reći, dolazi trenutak opraštanja. Sada će Vam pogođeni dio tijela potvrditi da je spreman na iscjeljenje.

Često se događa da kod nekoga tko pati od čira na želucu, tjelesna mudrost prvo dovede u srce ili mozak. To se događa tada, ako su tamo spremljena sjećanja koja se prvo moraju raščistiti. U svim Journey®-procesima smo dovedeni kroz vlastitu unutrašnju mudrost prvo do onih dijelova tijela i onih sjećanja koja se moraju razriješiti kako bi moglo početi iscjeljenje. Često je to nešto potpuno drugo nego što čovjek sam pretpostavlja. Na kraju fizičkog putovanja osjećate se potpuno odterećeni, oslobođeni, svježi i bistri – spremni s veseljem krenuti u budućnost.

Preporučuje se prvo proći kroz emocionalno putovanje kako bi se susreli s vlastitim izvorom.

 Proces Physical Journey® traje otprilike 2 sata.