Emotional Journey® (Emocionalno Putovanje)

 

Emocionalno putovanje je moćan i djelotvoran proces iscjeljenja, koji Vam pomaže otkriti i razriješiti emocionalne poteškoće. Tu Vam se otvara mogućnost stupiti u kontakt s Vašom unutrašnjom mudrošću, Vašim izvorom, te se osloboditi ograničavajućih emocionalnih blokada i destruktivnih obrazaca ponašanja. U prvom dijelu ovoga procesa bit ćete ohrabreni, istinski osjetiti emociju od koje ste možda godinama bježali ili u sebi duboko potiskivali.

Mi smo svi „majstori“ u izbjegavanju bolnih emocija, no naš otpor može često izazvati neželjene nuspojave. U procesu dozvolimo da se emocije stvarno pokažu i na taj način se oslobodimo moći koje one imaju nad nama. Tada se potpuno sama od sebe javlja druga emocija i ponirući dublje, opet druga emocija, sve dok ne završite u Vašem „izvoru“. Izvor, to znači naša esencija, naša srž, ono što smo mi uistinu, svaki od nas iskusi na drugi način, ali uvijek su to doživljaji kao radost, sreća, beskrajnost, ljubav, bezgraničnost, vječnost, božanstvenost – sve su to izrazi našeg stvarnog bića. Ako ste u kontaktu s Vašim „Ja“, vrijeme je da izrazite skrivene osjećaje. Kao što je opisano u knjizi Brandon Bays – „Putovanje“, to se događa oko „logorske vatre“ gdje imate mogućnost otvoreno i iskreno izgovoriti sve što mora biti izgovoreno i što Vam je izazvalo toliku bol.

Ako se može oprostiti, dolazi do intenzivnog emocionalnog čišćenja i odterećenja, što se na najdubljoj staničnoj razini pokazuje stvarno iscjeljujuće. Iz te pozicije dobijete uvid u budućnost i Vaše promijenjeno ponašanje. Vaša unutarnja mudrost će Vas s ljubavlju podupirati u Vašem „novom životu“.

Ovaj proces ima temeljito iscjeljujuće djelovanje i otvara Vam najdublji uvid u Vašu unutrašnju mudrost.

 

Proces Emotional Journey® traje otprilike 2 sata.