„The Journey“ – snažan način izlječenja

 

Uz pomoć metode „The Journey®“ možete prepoznati i riješiti nastanak – ne samo simptome – svake životne teme.

Kada je Brandon Bays, utemeljiteljica metode izlječenja „The Journey®“ imala 39 godina, doktori su joj dijagnosticirali rak maternice, s tumorom veličine košarkaške lopte. Šokirana, uputila se na „putovanje u unutrašnjost“ i na taj način našla duboke, duhovne razloge njene bolesti. Nakon duhovnog izlječenja i potpunog opraštanja slijedilo je i tjelesno izlječenje, i to u samo šest i pol tjedana. Tumor je nestao od samog sebe, bez lijekova i operacije. Tim iskustvom Brandon Bays je razvila metodu samoiscjeljenja „The Journey®“, koja čovjeka vodi do dubljih slojeva svijesti, a koju naše svjesno biće ne može vidjeti ni prepoznati. Tako se mogu naći duhovne/emocionalne rane i dublji razlozi, koji se kriju iza raznih oboljenja, strahova, ovisnosti, partnerskih problema, blokada, itd. i potom ih izliječiti. Ovo je moguće, jer tijelo aktivira svoju samoiscjeliteljsku snagu, te omogućuje prilaz našem ogromnom potencijalu prema ljubavi, talentima i sposobnostima.

 

„The Journey®“ - metoda samoiscjeljenja, doprinijela je već da tisuće ljudi diljem svijeta – kako odrasli tako i djeca – žive život pun zdravlja, sreće i dubokog unutrašnjeg zadovoljstva.

 

„Kod terapijske metode „The Journey®“ se stvarno radi o „putovanju“, i to o putovanju kroz mnogobrojne slojeve naših emocija, sve do naše srži. Na tom putovanju se ne susrećemo samo s našim podsvijesnim strahovima i sl., nego i s našom potisnutom snagom koju nismo imali hrabrosti živjeti. Ne susrećemo ponovo samo rane iz djetinstva, nego i neispunjeno veselje za životom, kojeg smo mislili da smo ga već izgubili. Ovo je susret s jednim nepokolebljivim mirom i ljubavi, koji omogućuje duboko opraštenje.“

 

Više informacija na  http://www.thejourney.com

Preporuke za čitanje:

Brandon Bays: Putovanje

Brandon Bays: Sloboda jest